L’Europa ha recuperat el camí del triomf. El conjunt escapulat ha golejat l’Atlètic Saguntí (4-0) i continua fent del Nou Sardenya un fortí: sis triomfs en sis partits. Els gols d’Eslava, de penal, Aliaga, Manel i Adri Gené han donat el triomf a l’equip de la Vila de Gràcia. A falta dels resultats que resten de la jornada 12, l’equip que entrenen Ramon Gatell i Ignasi Senabre se situa tercer a la taula del grup 3 de la Segona Federació, a només dos punts del Lleida i l’Hèrcules.

Eslava avança l’Europa de penal en una primera part molt disputada

La primera del partit ha estat per a l’Europa en una jugada per la banda dreta d’Eslava que ha finalitzat Noel amb un xut centrat i còmode per a Salva. Una jugada després, l’àrbitre del partit ha assenyalat un penal per a l’Europa amb una caiguda d’Eslava dins l’àrea. El davanter escapulat ha marcat l’1-0 amb un xut creuat al pal dret del porter al minut 8. L’Atlètic Saguntí l’ha tingut molt clara al minut 23 amb una centrada de Medina que José Álvarez ha rematat fora de la porteria de Marc Vito. Àlex Pla ha tingut el segon per a l’Europa al minut 31 després d’una conducció en un contraatac però el xut ha sortit massa centrat. L’Atlètic Saguntí no s’ha rendit i al minut 44 Querol ha rematat al pal després d’una bona centrada per la banda esquerra. Tot i la insistència dels valencians, l’Europa ha marxat al descans amb 1-0.

L’Europa es fa amo i senyor de la segona part i sentencia el partit

L’Europa ha començat amb ritme a la segona i ha tingut la primera ocasió al minut 6 amb una rematada de cap de Noel que ha refusat la fusta de la porteria de Salva. Al minut 59, Aliaga ha posat el segon al marcador del Nou Sardenya per als graciencs: després d’una gran jugada d’Àlex Pla, el 10 del Europa ha definit amb una rematada picada davant Salva. L’Europa ha seguit millorant el seu joc a la segona meitat i Manel, després d’una bona combinació per la banda esquerra, ha fet el 3-0 per als de la Vila de Gràcia. Els graciencs han tingut el quart en una gran ocasió d’Adri Gené, però el davanter no ha aconseguit contactar amb la pilota dins de l’àrea petita de l’Atlètic Saguntí. L’Europa, finalment, ha marcat el quart del partit al minut 94 amb un gol d’Adri Gené, que ha definit perfectament amb una vaselina davant Salva.