Victòria Espanyol - Elx amb dos gols de Braithwaite
@RCDEspanyol

Victòria balsàmica de l’Espanyol per esvair dubtes i trencar una ratxa de quatre jornades sense guanyar. Els blanc-i-blaus han vençut l’Elx per 2 a 0 gràcies als gols de Martin Braitwaite en només vuit vuit minuts de partit. Ramis ha debutat a l’Stage Front Stadium amb un triomf i se situa a un punt de les posicions d’ascens directe.

Una primera part amb un nom propi: Braithwaite

(EFE/Redacció) El partit era clau per a l’Espanyol, immers en la seva pitjor ratxa de resultats de la temporada, i Martin Braithwaite ha estat l’encarregat de donar tranquil·litat als seguidors i companys blanc-i-blaus. Al minut 14, el danès ha rematat de cap una assistència de Brian Oliván.

I vuit minuts després, just quan els aficionats havien recordat Dani Jarque en el minut 21, Braithwaite, sense cap oposició de la defensa, ha engaltat un xut després de rebre una centrada des de la banda dreta d’Edu Expósito. Ha estat el 2 a 0 i el partit ha quedat molt ben encarrilat per a l’equip de Luis Miguel Ramis, que debutava davant l’afició.

Abans del descans, els dos equips han gaudit d’ocasions per marcar. Diego González i Óscar Plano ho han intentat per part de l’Elx, mentre que Jofre, Braithwaite i Edu Expósito han buscat el tercer sense èxit.

L’Espanyol manté l’avantatge

A la segona part, l’Espanyol ha volgut demostrar que no volia especular amb l’avantatge que tenia en el marcador. Expósito, des de la frontal, ha fet lluir San Román poc després d’iniciar-se el segon temps. L’Elx, però, ha buscat la porteria de Pacheco, però sense gaire convicció.

Tot i així, Mourad ha tingut les millors oportunitats il·licitanes. El davanter ha rematat de cap, al minut 70, però la pilota ha sortit desviada. En el tram final del partit, Keita Baldé ha enviat una pilota al pal després d’una assistència de Salvi, però el marcador ja no s’ha mogut.