El CN Sant Andreu ha perdut per 13 a 14 contra el CN Mataró en un partit marcat per les remuntades dels dos equips, però en el qual finalment els mataronins s’han emportat la victòria contra el Sant Andreu. Amb aquest resultat, els de Juan Carlos Sanchón acumulen 13 punts en 9 jornades i continuen sisens a la classificació.

El CN Mataró remunta abans del descans

El primer quart ha estat molt igualat amb un Mataró que ha començat millor avançant-se a la primera jugada d’atac del partit. El CN Sant Andreu ha reaccionat molt bé amb el primer gol del CN Mataró i ha fet un parcial de 3 a 0 als minuts següents. A les acaballes del primer quart, Magriña ha fet un gol per als mataronins i ha posat el 3 a 2. El Mataró ha estat millor al segon quart, i han fet un parcial de 3 a 0 que ha permès remuntar el partit abans del descans, que el situava 3-5.

Els andreuencs reaccionen bé, però el Mataró guanya als penals

El Sant Andreu ha necessitat només 4 minuts i 36 segons per capgirar el marcador, de 3 a 5 a 6 a 5. Després d’aquesta remuntada ,el partit ha tingut dos gols més, un per cada equip, i ha acabat el tercer quart amb 7-6 al marcador. L’últim quart ha començat millor pel Mataró, que s’ha avançat al marcador i ha remuntat el partit posant-se 8 a 9. Després d’aquest parcial, el Sant Andreu ha tornat a empatar el partit a 9. Els segons finals han estat molt emocionants amb ocasions per als dos equips, però el partit se n’ha anat als penals. A la tanda de penals, el Mataró ha estat millor que el Sant Andreu i els del Maresme s’han emportat una victòria molt important contra els andreuencs per 13 a 14.