L’Espanyol B s’ha emportat el derbi contra el Sant Andreu per 1-0 amb un gol de Joan Puig al minut 33. Els de Manolo González sumen una victòria molt important a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un gran rival com es el Sant Andreu. Amb aquest resultat els pericos es situen fora de la zona de descens a l’espera dels partits d’aquest diuemnge. D’altra banda, els andreuencs sumen el cinquè partits consecutiu sense guanyar i no estan a la zona de play-off.

Joan Puig avança als blanc-i-blaus en una primera part igualada

Als primers minuts no hi ha hagut ocasions amb dos equips que han estat disputant-se el domini de la possessió. El partit ha entrat en una dinàmica on cap dels dos equips era protagonista, amb un ritme de possessió lent i amb dos conjunts que no volien arriscar. El partit s’ha posat de cara per l’Espanyol B al minut 33, quan Joan Puig ha rematat de cap dins de l’àrea després d’una bona centrada i ha posat l’1 a 0 pels de Manolo González. El Sant Andreu ha intentat reaccionar al minut 36, però el llançament de falta d’Alexis l’ha refusat Ortuño a córner.

L’Espanyol aguanta bé el resultat a la segona i s’emporta els tres punts

La primera de la segona part l’ha tingut l’Espanyol B amb un xut creuat d’Ian Forns que ha tapat bé Jaime. El Sant Andreu ha intentat empatar al minut 64 amb un cop de cap de Pelegrín, però la rematada ha marxat fora. Al conjunt de Xavi Molist l’ha costat trobar-se còmode davant d’un Espanyol B que ha estat molt ben organitzat i sense obligació d’arriscar amb el marcador a favor. Tot i això, els de Manolo González l’han tingut per posar el segon al minut 65, però Jaime ha refusat el xut de Roger Martínez.