L’Europa ha aconseguit un nou triomf (4-2) al Nou Sardenya, un feu inexpugnable on han aconseguit 11 victòries i un empat. La Nucia, cuer del grup 3 de la Segona RFEF, no ha estat rival per a un equip que ha gaudit i ha fet gaudir els aficionats. El partit ha estat molt còmode per als de Ramon Gatell, que han aprofitat per aconseguir tres punts que serveixen per posar pressió al Badalona Futur i igualar el Lleida Esportiu a la classificació.

Superioritat dels del barri de Gràcia

Amb un empat i una victòria de les jornades anteriors, els escapulats han arribat al camp amb confiança i amb l’objectiu de continuar invictes com a locals. La Nucia, d’altra banda, no guanya cap partit des de la jornada 21, contra el Torrent. Aquesta ratxa de derrotes s’ha notat al Nou Sardenya per part de l’equip visitant, ja que a la primera part el domini ha estat de l’Europa i ho ha demostrat Adrià Gené amb el primer gol al minut quatre i Àlex Pla fent el segon al minut 37. Després de la primera part del partit, els d’Alacant no han protagonitzat cap ocasió clara de gol. Sota el domini dels graciencs, el marcador s’ha ampliat amb el 3 a 0 a l’afegit, amb gol de Vilamitjana.

El Nou Serdanya continua invicte

La segona meitat ha començat amb plugim i ha continuat amb el primer gol per a l’equip de Mario Cartagena. No obstant, el domini del partit, ha estat per als europeistes. Els de Ramon Gatell han demostrant que mantenir-se a dalt a la classificació exigeix un nivell i Borikó ho ha demostrat marcant el quart gol per als de Gràcia. El partit ha tornat a reviure, sorprenentment, amb el segon gol de La Nucia després d’una segona meitat igualada. Els 10 últims minuts de partit han estat els més intensos del matx. Els escapulats buscaven el gol per tancar el partit, però no ha arribat. Així, el marcador ha acabat 4 a 2.