Copa del Rei Juvenil Espanyol Oviedo
@RCDE_La21

L’Espanyol va fer els deures al Carlos Tartiere i jugarà la final de la Copa del Rei juvenil contra el Mallorca, després de derrotar l’Oviedo per un clar 3 a 1. Els asturians tenien el factor camp a favor, ja que Oviedo és la seu de la Final Four de la competició i els de Paco Fernández van jugar davant de la seva afició. Als barcelonins, però, no els va afectar la pressió i van resoldre l’eliminatòria amb facilitat.

Inici abrasador de l’Espanyol

El partit no podia començar millor per als homes de Javi Chica: els blanc-i-blaus van marxar a la mitja part guanyant per 2 a 0 que deixava l’eliminatòria pràcticament resolta. Lluc Castell va ser l’encarregat d’obrir la llauna al minut 20 i Sergio Rivares va ampliar l’avantatge al marcador després de marcar el segon gol al minut 36.

Segona part tranquil·la amb un final trepidant

L’Espanyol era conscient del marcador i va posar calma durant la segona meitat del partit davant un Oviedo que s’anava fent valent i ofensiu a mesura que passaven els minuts. Els blanc-i-blaus van mantenir la porteria a zero durant tota la segona meitat, però al minut 89 els asturians van retallar distàncies amb un gol de Marcos López que va revolucionar el partit. Els de Javi Chica, però, van frenar l’intent de remuntada a temps i Oriol Pallàs va sentenciar el partit marcant el 3 a 1 definitiu al temps afegit.

Després de la victòria, l’Espanyol és a un sol pas d’aconseguir el títol. La final es disputarà diumenge, a les 12 hores, al mateix Carlos Tartiere.