El Barça Atlètic ha guanyat 2-1 el partit a casa contra el Sestao River. Una gran primera part i els gols de Pau Víctor i Mika Faye han servit als de Rafa Márquez per endur-se els tres punts i afegir pressió en la lluita per les posicions d’ascens. El filial blaugrana no ha pogut disposar avui de Marc Guiu, que aquesta setmana va sortir de titular en el partit del primer equip. El triomf permet sumar 48 punts i mantenir-se a la zona alta de la classificació, en zona de play-off.

Els blaugrana no troben rival a la primera meitat

Els de Rafa Márquez han fet el que han volgut els primers 45 minuts i no s’han trobat amb cap oposició. Els blaugrana han mogut la pilota com han volgut i han tingut totes les ocasions de la primera meitat. El Barça Atlètic ha carregat el mig del camp amb les aparicions de Marc Casadó, avui un altre cop de lateral dret, i de Pau Víctor per tenir superioritat i crear espais amb la ràpida circulació de pilota.

La primera l’ha tingut Pau Víctor al minut 8, amb una jugada entre rebots que ha refusat el porter i la defensa biscaïna. El davanter català n’ha tingut una altra gràcies a una centrada de Marc Bernal al punt de penal, Darvich la toca amb el cap per enganyar la defensa i deixar tot sol Pau Víctor, que ha donat massa força a la volea i ha enviat la pilota fora.

Després d’aquesta jugada han arribat els dos gols de la primera meitat. El primer ha començat amb una cursa de Mbacke, que ha anat superant rivals des del mig del camp per xutar a la frontal de l’àrea. La rematada ha tocat en un defensa, fet que ha provocant un córner que ha obert la llauna gràcies a un cop de cap de Mikayil Faye al minut 28. El central senegalès, que aquesta setmana va estar convocat amb el primer equip, ha marcat el seu tercer gol en els últims tres partits de l’equip a l’Estadi Johan Cruyff.

Deu minuts més tard, Marc Casadó ha posat una centrada a l’àrea i Pau Víctor ha tingut temps a controlar i rematar totalment sol per doblar l’avantatge en el marcador. Amb aquest gol Pau Víctor encara es destaca més en la lluita pel pitxitxi de Primera Federació: ja són 15 gols, cinc més que el segon a la llista.

Segona part més igualada i insípida

La segona part no ha estat tan trepidant com la primera i, a més, el Barça ha sortit adormit. Tan adormit que l’ha començada amb 10 jugadors. Marc Casadó s’ha quedat al vestidor i dos minuts després s’ha fet el canvi que ha fet entrar Pau Prim, però ha deixat uns minuts d’estupefacció a la grada perquè es comptaven només 10 samarretes blaugrana sobre el terreny de joc.

Tampoc ha estat l’única errada dels blaugrana durant el començament de la segona part, ja que un error en les marques ha deixat sol Jon Guruzeta davant de Marc Vidal per marcar el primer del Sestao i retallar distàncies. Els dos equips ho han intentat tímidament sense grans ocasions clares. La més manifesta ha estat un un contra un de Percal al minut 80, en la primera pilota que tocava, que ha tapat molt bé el porter visitant. El final de partit l’ha marcat una possible falta a l’àrea del Barça que l’àrbitre no ha assenyalat i que podria haver donat un penal al Sestao River en l’última jugada del matx.

Amb aquesta victòria, el Barça Atlètic es col·loca amb 48 punts i afegeix pressió als rivals pel play-off.