L‘Europa B ha sumat un punt en la visita al camp de la UE Rubí, tot i que els escapulats han dut la iniciativa en el marcador durant bona part de l’enfrontament. La pluja ha condicionat l’1 a 1, que permet que els de Gràcia sumin nou partits consecutius sense perdre, però s’ha deixat dos punts a casa. Marcel Samsó ha avançat l’Europa B i Xavi Cencillo ha fet l’empat al 80.

L’Europa B s’avança i el Rubí empata al 80

L’equip ha estat marcat per la pluja, que ha fet endarrerir l’enfrontament més de 20 minuts. L’aiguat que ha caigut al Camp Municipal de Can Rosés ha fet que molts dels presents al camp (inclosos directius del Rubí) miressin de retirar l’aigua estancada.

A la primera meitat Marcel Samsó ha avançat els escapulats al minut 38. El Rubí hauria pogut empatar abans del descans després d’una errada defensiva gracienca. A la segona meitat ha continuat la igualtat i finalment, a la sortida d’un córner, Xavi Cencillo ha fet el gol de l’empat definitiu.