El CN Sant Andreu ha fet els deures i ha aconseguit l’objectiu de classificar-se per a la Final Four de la Champions League Women. Les andreuenques han superat el CN Terrassa (6-11) en el partit de la cinquena jornada de la fase de grups. Amb el triomf, les de Javier Aznar es mantenen líders del grup amb 14 punts seguides de les egarenques amb 9, fet que permet a les barcelonines classificar-se matemàticament a falta d’una jornada per acabar la fase de grups.

Les andreuenques volen la final

La intensitat era la protagonista en aquest derbi català. El CN Terrassa li ha costat molt arribar a porteria aquests primers vuits minuts. El bloc de defensa del CN Sant Andreu ha estat molt sòlid. La jugadora egarenca, Paula Camus, s’ha trobat amb dificultats per tocar pilota, primer objectiu de les andreuenques que han aconseguit. El marcador ha acabat 1-2 al final del primer quart. El segon període ha començat amb l’empat 2-2 de la jove local Isabel Piralkova, que havia fet 12 gols al llarg de la primera fase de grups i ara n’acumula suma 16. Això no obstant, el domini de les barcelonines ha predominat fins a arribar a la meitat del matx. El marcador ha estat de 3-5.

Superioritat del CN Sant Andreu: Martina Terrè, implacable

A punt d’acabar el partit, la jugadora andreuenca Martina Terrè ha mostrat la gran portera internacional que és, i ha blindat la porteria del CN Sant Andreu. Al Terrassa li ha costat arribar a marcar gols, a diferència de les de la Pere Serrat, que han tingut una superioritat al marcador de cinc gols (5-10). Paula Crespí s’ha lluït en aquest derbi català, ja que ha jugat amb molta confiança i seguretat. El tercer quart ha acabat 5-10. El matx ha acabat còmode per a les andreuenques tenint en compte la diferència del marcador. Les de Javier Aznar han celebrat el pas a quarts de final amb el marcador final de 6 a 11.

Una última jornada còmoda per a les andreuenques

La següent i última jornada enfrontarà el CN Sant Andreu al Roma. Les de la Pere Serrat esperen una última jornada còmoda contra l’últim equip del grup, ja que després de guanyar les egarenques aquesta jornada tenen assegurada la plaça a la Final Four.