Continua el reguitzell de lesions al Feliu i Codina

. Aquesta temporada l’Horta no està tenint gens de sort en aquest aspecte. Diversos han estat els jugadors que han passat per la infermeria. L’últim que ha deixat el camp lesionat ha estat Saúl Coco, que es va fer mal davant el Reus B.

El tècnic Nacho Castro va donar instruccions a Saúl Coco, que escoltava atentament les paraules de l’entrenador, just abans de lesionar-se. En l’acció següent d’interioritzar les instruccions, el jove jugador va topar amb Fode i el seu genoll se’n va endur la pitjor part. Les mostres de dolor de Saúl feien pensar en el canvi immediat. Preocupació de Fode, dels companys i també de l’àrbitre. El jugador va sortir del camp a peu coix però Nacho Castro el volia immediatament a la gespa.

La lesió de Saúl Coco

Saúl deixa el camp en braços i ovacionat pel Feliu i Codina

Ha estat la reaparició més breu

. De l'”entra, entra” al “llança’t”. El genoll de Saúl havia dit prou. Les presses van passar a ser per fer el canvi. Nacho Castro es preocupava per una altra lesió d’un dels seus nois. Venien els pitjors moments. Primer tocava explicar la jugada a la banqueta. Després les primeres atencions del fisioterapeuta. És l’instant més odiat per un futbolista. Res ni ningú no et pot consolar. El gel no t’alleugereix res i ja no saps com posar-te. Al final, Saúl va marxar en braços i ovacionat per tot el Feliu i Codina.