Derrota dolorosa de la Unió Esportiva Sants davant el Vilassar de Mar per 0 a 2 a la catorzena jornada de la Tercera RFEF. El conjunt de Tito Lossio ha vist com el conjunt d’Alberto Aybar s’ha endut els tres punts amb dos gols en els últims cinc minuts de partit.

Una primera part amb dos travessers

El primer tram de la primera part ha estat de domini altern, però sense ocasions clares de gol. Això sí, al minut 5, Favio ha estat a punt de fer el primer gol amb una rematada que ha tocat suaument el travesser. De la seva banda, el Vilassar també ha tingut bones aproximacions amb una rematada de Dani Ruiz.

El conjunt maresmenc ha tingut la millor ocasió de la primera part. Eric Pimentel, al minut 44, ha estavellat un fort xut al travesser de la porteria d’Uri Antonell. I un minut després, Dani Ruiz no ha arribat a la rematada per ben poc. Al descans, el resultat ha estat d’empat a 0.

Els gols al tram final del partit

A la segona part, els dos equips han seguit buscant el gol, sense gaire èxit. Favio, al minut 54, no ha arribat per ben poc a rematar una centrada des de la lateral. I un parell de minuts més tard ha estat Antonell qui ha rebutjat amb els peus una bona ocasió dels visitants.

En el tram final del partit, el Sants ha insistit amb més intensitat. Raúl Martínez, al minut 68, ha estat a punt de marcar amb un xut que ha sortit per sobre la porteria del Vilassar. Nou minuts més tard ha estat Nicolás Junior qui ho ha provat amb una bona acció individual.

El Sants no ha marcat i el Vilassar quan les ha tingut no ha perdonat. Victor Granero, al minut 85, ha xutat des de la frontal i ha aconseguit el 0 a 1. Poc temps ha tingut l’equip de Tito Lossio per reaccionar. Dos minuts més tard, Axel Pandiani ha fet el 0 a 2.