La Guineueta ha deixat escapar una bona ocasió per sortir de la zona baixa de la classificació, després de no haver pogut amb un Manresa més ordenat al darrere i efectiu al davant. Amb tot, en la primera part, locals i visitants s’han temptejat i han creat poc perill. Només la Guineueta hi ha posat les ocasions, i ben d’hora, en el minut cinc, Max ho ha provat des de lluny, sense problemes per al porter blanc-i-vermell Pulido. Més feina ha tingut per repel·lir, en dos temps, un altre xut llunyà de Pepe en el minut 16.

Més enllà d’aquestes dues ocasions, la Guineueta hi ha posat més ofici, sobretot mitjançant Godbless des de la dreta; però l’ordre defensiu del Manresa ha desmuntat les opcions creatives d’una Guine que, dit sigui de passada, tampoc no ha tingut cap ensurt al darrere. Els manresans no han creat perill en el primer temps. Luis Gallego ha hagut de fer mans i mànigues per gestionar les baixes d’aquest diumenge, a les quals s’hi ha sumat la de Cristian, que abans del descans ha estat substituït per Ayllon.

El Manresa obre la llauna en la represa

Els gols no han arribat fins a la segona part i, de fet, el Manresa ha estat molt matiner. Just en la primera acció de la represa, a la sortida d’un córner, Àlex Sànchez ha fet el 0 a 1, de cap. Ha estat la primera acció de perill dels del Bages del partit.

El gol ha regalat els milllors moments dels visitants, que han començat a generar ocasions. Una circumstància que ha aprofitat l’equip de Luis Gallego per buscar espais. I els ha trobat en el minut 63, en una contra de manual liderada per Buba, que ha rematat de cap, i llançant-se en planxa, Godbless al fons de la xarxa. El gol no ha pujat al marcador, ja que l’àrbitre ha considerat que l’extrem s’ha ajudat amb la mà. Enmig de l’enrenou, que a Godbless li ha costat l’amonestació, s’ha passat del possible empat al 0 a 2 mitjançant Pau Darbra.

La Guine hi ha posat més cor que cap per entrar en el partit, amb xuts llunyans sense perill. Però a les acaballes del matx, el Manresa ha sentenciat. Nil ha conduït, en solitari, la pilota fins a la frontal, des d’on ha etzibat un xut que no ha pogut repel·lir Xavi, i ha fet el 0 a 3.

La Guine continua a baix

La Guineueta segueix amb 9 punts a la zona de descens i trenca una dinàmica que, després de la remuntada a Figueres de la setmana passada, en què va guanyar per 1 a 2, convidava a l’optimisme.