L’Europa s’ha enfrontat a un dels líders de la categoria, el Formentera. Els de Gràcia han lluitat fins a l’últim segon per no deixar escapar cap punt però no han pogut aturar un Formentera que, amb les idees clares, avui lluitava per liderar la classificació.

El Formentera s’avança a la primera part

Els dos conjunts han sortit amb força en els primers minuts, però ha estat el Formentera qui ha dominat en atac. El conjunt de David Vilajoana s’ha trobat amb dificultats per passar del mig camp, mentre que els illencs han aprofitat els forats escapulats per no deixar d’exercir pressió a la defensa. Les oportunitats de la primera meitat han estat protagonitzades pels de Michel Alonso ja des dels primers minuts de partit. El Formentera ha esdevingut un mur defensiu que tot i que els graciencs s’han esforçat a trencar, no han pogut.

Poques ocasions, però el Formentera ha aprofitat la que ha tingut. Górriz, al minut 44, ha aprofitat un error de la defensa europeista per fer el 0 a 1, després de superar Troya.

Tot l’esforç escapulat, en va

L’Europa ha tornat a la gespa amb les coses més clares però tot i així els ha costat superar el Formentera. Els de Michel Alonso han tornat a estar protagonistes de les diverses oportunitats que s’han donat i haurien pogut agafar distància al marcador si no hagués estat per un gol que els han anul·lat per fora de joc al minut 52. Pel que fa a l’Europa, Troya ha estat clau sota pals en un partit en què el seu equip s’ha mostrat molt desordenat i poc contundent al camp. Finalment el partit ha acabat amb un 0 a 1 que estanca l’Europa a la part baixa de la classificació.