La UE Sants ha perdut contra el Prat per 0 a 1 al Municipal de l’Energia i continua a la zona baixa de la classificació. Tot i que la zona de descens encara està a cinc punts, els homes entrenats per Tito Lossio tenen a només un punt de diferència el Castelldefels, que ocupa la primera plaça dels descensos compensats.

Partit complicat

Els homes entrenats per Tito Lossio tenien davant el partit més complicat del que queda de la temporada contra uns pratencs que lluiten per ser campions de Lliga. Els visitants s’han avançat a la primera part amb un gol d’Héctor Moreno. A la segona, els santsencs han empatat amb un gol de Gaudioso però, després de l’expulsió d‘Alberto, un minut després, el Prat ha marcat el gol de la victòria gràcies a Guiu.