L’Europa ha empatat a dos contra el Vilafranca un partit que han jugat amb un home més durant tota la segona meitat. Sergi ha avançat els vilafranquins i Castell ha empatat. Tot i l’expulsió de Josep Diéz, el Vilafranca ha fet el 2 a 1 i s’ha tancat al darrere fins que Matínez ha marcat l’empat. Els escapulats, que davant el Santfeliuenc havien sumat la cinquena victòria consecutiva, han trencat aquesta ratxa, però mantenen la imbatibilitat.

El Vilafranca marca primer

La primera part ha tingut poques ocasions per part de tots dos equips. El Vilafranca s’ha avançat ràpidament al minut 2 amb un gol de Sergi. L’Europa ho ha intentat amb llançaments en llarg buscant l’esquena de la defensa del Vilafranca, que s’ha mostrat molt sòlid al darrera. Tot i això, en el minut 39, els escapulats han aconseguit l’empat gràcies a Guillem Castell després d’aprofitar una passada d’Alfons Serra des de la línia de fons. Una bona forma de celebrar la renovació que s’ha fet efectiva aquest mateix dijous. En el minut 45 Josep Díez ha vist la segona targeta groga per molestar el porter Marc Priego i ha estat expulsat.

Vilafranca Europa Tercera Divisió 2019 gol Guillem Castell
@angelgarreta

Gol en inferioritat numèrica

Tot i jugar amb un home més, a poc de començar la segona meitat ha arribat el 2 a 1 que s’ha fet Marc Priego en pròpia porteria després d’un xut de Rosillo. Els escapulats han intententat remuntar el marcador durant tota la resta de la segona part, però un Vilafranca molt atent i amb les línies ben juntes ha posat molt complicat les coses als de Gràcia. Per superar Iván León s’ha hagut d’esperar fins el minut 86, quan Martínez ha fet el 2 a 2 definitiu a la sortida d’un córner servit per Alfons Serra que ha pentinat Alberto. Els últims minuts han estat un atac i gol constant dels de David Vilajoana que, tot i el domini, no han pogut endur-se la victòria cap a Barcelona.