El Martinenc, una vegada ja ha consumat el descens a Primera Catalana, vol mirar de sumar algun triomf més a Tercera Divisió. Després d’empatar a dos contra l’Hospitalet aquest diumenge al Municipal del Guinardó, ja no hi ha opcions matemàtiques per salvar-se. Era un fet que s’esperava perquè la dinàmica de l’equip i la puntuació feia que d’un moment a l’altre s’acabés per decidir el descens de categoria. Aquesta és la jornada 38 i quan en resten cinc per acabar el campionat, els diables vermells no volen acabar la temporada amb només dues victòries.

Després del descens, no hi ha pressió

El descens pot provocar que els jugadors del Guinardó no pensin tant en guanyar per salvar-se sinó en fer-ho per acabar bé la temporada. De fet, dels últims 13 partits, els de Manel Moya han sumat una victòria, vuit empats i només quatre derrotes. Evidentment els ha penalitzat molt el fet d’empatar tant, però han tingut opcions de guanyar algun partit més.

descens Santfeliuenc Martinenc
FC Martinenc

Un Santfe que s’hi juga poc

El Santfeliuenc no té tampoc gaires al·licients, perquè té la zona perillosa a 10 punts, però es troba a sis d’un possible descens compensat. Sembla difícil perquè hi ha tres equips pel mig, però tampoc no voldran deixar la feina per a les últimes jornades i no haver de patir de forma innecessària. Tot i això, el Santfe no es troba en una dinàmica gaire positiva, ja que només ha sumat dos punts dels últims 18 possibles.