El Martinenc no ha pogut tornar de Les Grases amb res positiu després de caure golejat pel Santfeliuenc per un clar 3  a 0. Els de Manel Moya han tingut la possessió de la pilota, però no han estat efectius de cara a porteria. Amb aquesta ja són 20 les derrotes del Martinenc en aquesta Lliga.

Un Santfeliuenc amb gol

El Martinenc, després de l’empat a dos contra l’Hospitalet, que va certificar el descens matemàtica a Primera Catalana, arribava a Les Grases sense res a perdre i amb la il·lusió de buscar un resultat bo. Tot i el control inicial i alguna ocasió tímida dels de Manel Moya, aviat el Santfeliuenc ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un gol de cap de Nacho en el minut 13. El mateix jugador ha tingut una ocasió claríssima per fer el segon, amb una rematada que ha tocat els dos pals i que no ha entrat per ben poc. Era el minut 35 i en el 43 Collado, amb un fort xut des de fora de l’àrea, ha fet el 2 a 0 que ha acabat per enfonsar els del Guinardó.

Santfeliuenc Martinenc Edgar Tejada

Segona part sense història

Collado ha estat l’encarregat de fer pujar el 3 a 0 que acabava per enfonsar qualsevol possible reacció dels de Manel Moya,que no han estat capaços de general gaire perill a la porteria local. La segona meitat ha tingut poca història perquè el resultat era massa clar. Edgar Tejada ha estat el jugador més incisiu del Martinenc, però no ha tingut encert de cara a porteria. Una rematada al pal de Kamal en el minut 90 ha estat l’ocasió més clara dels del Guinardó.