@UEFigueres

El Sants visitarà aquest diumenge, a les 12 h, el camp de la Pobla Mafumet. La intenció dels de Tito Lossio és tornar a guanyar un partit, després d’encadenar dues derrotes consecutives.

El Sants busca el segon triomf

Els santsencs volen treure alguna cosa de positiu de la visita al camp de la Pobla de Mafumet. Els verd-i-blancs acaben aquest diumenge el Tourmalet de tres partits contra els favorits a pujar de categoria. Van perdre al camp del Manresa per 3 gols a 1 i a l’Energia contra el Girona B per 0 gols a 1. Els barcelonins volen retrobar-se amb la victòria, després de guanyar el primer partit de Lliga contra el Figueres, i encadenar dues derrotes consecutives en les dues últimes jornades.

La Pobla de Mafumet es fa forta a casa

Els tarragonins sumen quatre punts a la Lliga, un més que el Sants. Van empatar a 0 al camp del Peralada, van guanyar a casa a l’Hospitalet per 2 gols a 0 i van perdre l’última jornada al camp del Sant Andreu per 2 gols a 0.

El Sants vol la victòria per sortir de la part baixa de la classificació. És tretzè, una posició per sobre del descens. Si obé els tres punts avançaria la Pobla, que és novena amb quatre punts.