Victòria important per començar la temporada de la UE Sants. El conjunt de Tito Lossio s’ha imposat al Figueres per 1 gol a 0. Favio ha estat l’encarregat de fer el primer gol dels santsencs aquesta temporada.

Domini altern i bones ocasions a la primera part

L’equip de Tito Lossio ha sortit al camp de l’Energia amb ganes de marcar aviat. Als cinc minuts, el porter del Figueres i el pal han desviat una falta lateral de Nico Martínez. També ha estat a punt de marcar Pau Celma, “Michu”, al minut 20, quan s’ha plantat davant Jaime, però el porter ha estat més encertat i ha rebutjat el perill.

El Figueres, per la seva banda, també ha tingut ocasió de marcar. Timo, un minut més tard, ha estat a punt de fer el 0 a 1. L’ocasió ha esperonat els empordanesos. A la mitja hora de partit, Uri Antonell s’ha lluït amb una bona aturada després d’un xut d’Albert Orriols.

L’últim tram de la primera part ha estat de domini visitant. Tot i això, abans del descans, Guillermo ha tingut una ocasió que ha fet lluir el porter del Figueres per evitar el gol. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans.

Un gol i tres punts

A la segona part, el Sants ha aconseguit transformar la primera ocasió clara que ha tingut després del descans. Favio Osorio, al quart d’hora de la represa, ha fet l’1 a 0. El paraguaià ha posat el peu suaument a un pilota rebutjada per Víctor per fer el primer gol del partit.

El Figueres ha estat a punt d’empatar cinc minuts després. Expósito ha xutat fora després d’una bona jugada individual. Les ocasions de gol s’ha anat succeint en el tram final del partit. El Sants ho ha intentat amb un xut d’Albert Salamanca i una rematada de Nico. Per la seva banda, el Figueres ho ha provat amb un xut de Khalid que ha rebutjat Uri. Finalment, però, no hi ha hagut més gols i els tres punts s’han quedat a l’Energia.

La mala notícia del partit ha estat la lesió del golejador, Favio. El davanter ha estat substituït al minut 77 de partit.