El Martinenc continua sense aixecar cap. Els del Guinardó han perdut a casa contra l’Ascó per 0 a 1 i continuen cuers de la classificació de Tercera Divisió. Tot i jugar un bon partit i lluitar fins al final, els diables vermells marxen altra vegada sense guanyar i encadenen cinc derrotes consecutives.

Crònica del partit

El partit ha començat bé per al Martinenc que ha dominat el joc i ha gaudit d’ocasions per marcar. Javi Sánchez i Rovira han estat incisius, però ha faltat encert final i finalment han anat al descans amb empat a 0. En la segona part, els homes entrenats per Miguel López han tornat a insistir i Javi Sánchez ha tingut dues bones ocasions. Semblava que els diables vermells s’emportarien el partit però la galleda d’aigua freda ha arribat quan millor jugava el Martinenc. Un error defensiu a permès Víctor Bertomeu fer el 0 a 1 en el minut 62.

El Martinenc perd contra l'Ascó

Peque i Adri Felius les han tingut en l’afegit però, al final, una altra derrota, amb el tècnic Miguel López expulsat. El Martinenc continua cuer de Tercera i no puntua al Municipal del Guinardó des de la jornada 7, quan va superar el Reus B (2-1).