El Barça B ha empatat davant el Vila-real B al Miniestadi a 1. L’empat deixa el filial blaugrana sense lideratge, en canvi, manté els groguets al capdavant de la classificació. El de García Pimienta han tingut ocasions, però els groguets s’han avançat gràcies a un penal transformat per Quinti en el minut 32. Els castellonencs haurien pogut fer el segon i sentenciar el partit, però han acabat pagant la falta d’encert. El Barça B ha buscat l’empat amb insistència. Ha generat perill, però era incapaç de marcar. Quan tothom es pensava que el partit acabaria amb 0 a 1 ha arribat l’empat. Era en minut 97 i Cuenca ha rematat de cap un córner. L’àrbitre ha xiulat tot seguit el final del partit. El filial blaugrana encadena set jornades sense perdre, en canvi, el Vila-real B veu tallada una ratxa de cinc victòries consecutives.