El Barça rep el Sevilla al Camp Nou

El Barça ha guanyat el Sevilla clarament per 4 a 2 i ha recuperat el lideratge a la Lliga, però l’alegria no ha estat completa, ja que Messi s’ha lesionat. L’argentí ha estat substituït a causa d’una lesió al colze dret. Ha anat fins a la Ciutat Esportiva, on se li han fet proves mèdiques per saber l’abast de la lesió i, per tant, el temps de baixa.

Pel que fa al partit, els de Valverde ràpidament s’han posat per davant en el marcador. Coutinho en el minut 2 ha fet l’1 a 0. I només 10 minuts més tard ha estat Messi, abans de lesionar-se, qui ha fet el 2 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part una magnífica doble intervenció de Ter Stegen ha evitat el gol del Sevilla i en la jugada següent, penal sobre Luis Suárez. L’uruguaià ha estat l’encarregat de llançar-lo i també transformar-lo amb el 3 a 0. El Sevilla ha competit fins a l’últim moment i mai no s’ha rendit. En el minut 79 un xut de Sarabia, que ha desviat Lenglet ha significat el 3 a 1. En el tram final del partit Ter Stegen ha tornat a estar providencial amb una altra doble aturada aquest cop a xuts de Sarabia i Ben Yedder. I en el minut 88, Rakitic ha fet el 4 a 1 amb un xut creuat des de l’extrem de l’àrea. Ja en temps de descompte Muriel ha superat Ter Stegen i ha marcat el 4 a 2 definitiu.