Ferran Tacón ha estat el gran protagonista de l’empat de l’Horta aquest diumenge davant l’Ascó

. El davanter feia gairebé un mes que no jugava, però aquest matí ha estat el millor del partit. Per segona setmana consecutiva Raúl Matito ha ocupat el lloc a la banqueta de Nacho Castron, encara sancionat. El partit ha començat amb dues ocasions per als tarragonins. Peke de córner directe ha estavellat la pilota al pal i tot seguit Eric ha fet una gran intervenció. L’Horta ha despertat i Marc Rio ha disposat de dues ocasions per obrir el marcador. Domi Berlanga ha estavellat la pilota al pal amb aquest espectacular llançament de falta. I al minut 39 penal a favor de l’Ascó. Bartomeu no ha fallat i ha posat el 0 a 1 al marcador. Però abans del descans ha aparegut Ferran Tacón per aconseguir l’empat a un amb una gran rematada de volea. Era el minut 44. A la represa domini total dels barcelonins. Tacón ha enviat un xut de falta a la creueta i a continuació Joan Vives de cap ha fet lluir el porter Eudald. Un altre cop el pal ha evitat el gol de Ferran Tacón. Sense cap mena de dubte aquest diumenge l’Horta ha merescut la victòria.

Tot i no sumar els tres punts l’Horta segueix a la part alta de la classificació i la setmana que ve visitarà el camp de la Pobla Mafumet.