No hi ha hagut sorpreses aquesta vegada i l’Atlètic-Barceloneta ha fet bons els pronòstics i ha superat el Mataró a la piscina Joan Serra per un clar 2 a 10.

Superiors des de l’inici

El primer quart ha acabat amb victòria marinera per 0 a 3 i al descans els homes entrenats per Chus Martín ja havien sentenciat el partit amb un 1 a 5. Un marcador que s’ha doblat en la segona part. Gràcies a uns parcials de 0 a 2 i 1 a 3, l’Atlètic-Barceloneta s’ha endut els tres punts de la piscina Joan Serra. Una pileta en la qual encara no havia puntuat cap equip aquesta temporada.

Jugadors CN Atlètic-Barceloneta

Després de la Lliga, la Champions

Amb la victòria a la butxaca i la imbatibilitat a la Lliga, el mariners ja preparen el proper partit de Champions contra el Pro Recco. El conjunt de Chus Martín s’enfrontarà al líder del grup A , empatat a punts amb l’Atlètic-Barceloneta. Els mariners encadenen quatre victòries seguides després de superar el Ferencvaros a l’última jornada de la màxima competició europea.