El Barça ha superat aquesta matinada el Concepción (7-2) en la semifinal de la Copa Intercontinental d’hoquei patins que es disputa a San Juan, el bressol de l’hoquei patins de l’Argentina. Els gols de Pablo Álvarez i Joao Rodrigues a la primera part han encarrilat el partit i malgrat que a la segona part els argentins han remuntat, el Barça ha sentenciat amb un hat-trick de Joao Rodrigues, dos gols més de Pau Bargalló i un de Panadero a la pista Aldo Cantoni. Els blaugrana jugaran la final contra el Porto la nit de diumenge a dilluns, a la 1 h de la matinada.

Fitxa del partit

FC Barcelona Lassa, 7 – Concepción PC, 2

FCB Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero (cinc inicial). Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.

Concepción: Mauro Puzzella, Osvaldo Raed, David Páez, Martín Maturano i Carlitos López (cinc inicial). Damián Páez, Mauro Giuliani, Emiliano Romero i Ariel Romero.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min 17); 2-0, Pablo Álvarez (min 20); 3-0, Sergi Panadero (min 29, de penal), 3-1, Osvaldo Raed (min 32); 3-2, Maturano (min 35, de penal); 4-2, Joao Rodrigues (min 36); 5-2, Joao Rodrigues (min 44); 6-2, Pau Bargalló (min 44) i 7-2, Pau Bargalló (min 49).