El Sant Andreu ha guanyat per 3 a 2 el Santfeliuenc. Els andreuencs retallen dos punts a l’Horta en la lluita per la quarta posició a la classificació. Ara són tres punts els que separen els dos equips.

El Sant Andreu encarrila la victòria

El Sant Andreu ha sortit molt intens i ràpidament s’ha avançat en el marcador. La connexió Kuku-Josu ha tornat a funcionar i Josu ha marcat l’1 a 0. Tot i això, el Santfeliuenc ha empatat només dos minuts més. En una acció molt protestada pels de Mikel Azparren, per falta, Collado ja signat l’1 a 1. Els quadribarrats han reaccionat amb empenta i abans del descans han encarrilat el partit. Felipe Sa i Ferran Jutgla han situat al marcador el 3 a 1.

Les lesions fan minvar els andreuencs

A la represa el partit no ha estat tan intens. El Sant Andreu, tocat per les lesions, ha vist com Kevin retallava diferències fent el 3 a 2. Els de Mikel Azparren no s’han arronsat i han generat ocasions, però la pilota no ha entrat i el partit ha acabat am,b 3 a 2.