Bon partit de futbol el que han disputat l’Espanyol B i el Castelló a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blanc-i-blaus han vist com els castellonencs s’avançaven 0 a 2 en el marcador. Però el conjunt de David Gallego no s’ha rendit i ha aconseguit empatar un partit que, 15 minuts abans d’acabar, tenia totalment perdut.

El Castelló, mestres de la pilota aturada

El Castelló, un equip creat aquesta temporada per disputar el play-off d’ascens, ha demostrat el seu ofici. A la primera part, només una ocasió clara de gol. I la pilota ha acabat dins de la porteria. Xut de falta a la frontal i David Cubillas aconseguia el 0 a 1. Els orelluts marxaven al vestidor amb un marcador que no feia justícia al que s’havia vist al camp.

RCD Espanyol B - CD Castelló

A la segona part, una altra pilota aturada del Castelló ha donat fruits. Llançament magistral de falta de Verdú i el 0 a 2 era una realitat.

Reacció blanc-i-blava

David Gallego ha esperonat els seus jugadors per capgirar el marcador i ells ho han fet. Els gols de Bojan Radulovic, al minut 75, i d’Adrià Pedrosa, en temps afegit, han fet que el filial blanc-i-blau es quedés amb un punt que els periquitos havien lluitat des del primer minut.

La fitxa del partit

RCD Espanyol B: Edu Frias, Víctor (Pau Salvans, min 74), Pedrosa, Nacho, Lluís, Pol Lozano, Soria, Damià, Ferran (Radulovic, min 61), Doncel (Moha, min 57) i Campuzano.

CD Castelló: Álvaro, Yari, Verdú, Regalón, Delgado, Gálvez (Castells, min 82), Hicham, Caballero, Cubillas (Theo, min 70), José Carlos (Rubén, min 76) i Muguruza.

Gols: 0-1, Cubillas (min 41); 0-2, Verdú (min 65); 1-2, Radulovic (min 75) i 2-2, Pedrosa (min 90).

Àrbitre: Antonio Monter Solans