La Pobla marca diferències

El Sants visitava el camp del líder, la Pobla Mafumet, per tant, la victòria ja es preveia difícil, però, a més a més, el partit s’ha complicat molt i molt quan els tarragonins s’han avançat amb un 3 a 0 al marcador. A la primera part els locals han estat superiors i han marcat dos gols. El primer ha estat obra de Joel Marin i el segon d’Alberto García.

El Sants remunta Pobla Mafumet

El Sants remunta un 3 a 0

Només començar la segona part la Pobla ha fet el tercer mitjançant Joel Marin. El partit semblava decidit i gairebé ningú, per no dir ningú, donava un euro pel Sants. Si algú ha apostat en aquell moment pel santsencs segur que s’ha fet d’or. La remuntada ha començat amb aquest gol de falta de Gaudioso. 10 minuts més tard ha estat Mario Canti qui ha fet el segon dels verd-i-blancs. L’empat es començava a veure factible. I aquest ha arribat només un minut més tard. Sergio Navarro, “el xèrif”, ha fet el 3 a 3 davant la incredulitat de tothom. Amb la moral i confiança d’aquest tercer gol, els de Tito Lossio han buscat el quart i ha arribat quan faltava només un només per al final. Sergio Navarro ha fet saltar la banca amb el 3 a 4 definitiu.