Aficio Sant Andreu
Foto: @AlbalateNuria

El Sant Andreu ja sap el número d’entrades de què disposarà de cara a la semifinal d’aquest dissabte, a les 18 h, del play-off d’ascens a la Segona Federació contra l’Olot. El club andreuenc només tindrà a la seva disposició 750 entrades. Un xifra que es preveu petita, si tenim en compte que aquest diumenge passat en el partit contra el Figueres decisiu per a classificar-se per al play-off d’ascens, el Narcís Sala es va omplir amb aproximadament 5.000 aficionats.

Les entrades pel play-off a la web de la Federació Catalana de Futbol

La Federació Catalana de Futbol ja ha posat a la venda les entrades per a les dues semifinals, la de dissabte (Sant Andreu – Olot) i la de diumenge (San Cristóbal – Girona B). Els partits es jugaran al Camp de Futbol ZEM Can Rosés de Rubí i el preu de les entrades és de 10,90 euros per a tothom, menors inclosos. Aquestes només en poden comprar a la pàgina web de la FCF. És important saber que no es permetrà l’accés de cap aficionat a la grada que no li pertoqui.

El Sant Andreu ja ha informat que mitjançant aquest sistema, venda d’entrades al web de l’FCF, no podrà donar preferència als seus socis.