Victòria ajustada del CN Sant Andreu contra el Centre Natació Mataró per 6 a 5 a la Divisió d’honor de waterpolo. L’equip de Dani Ballart, amb casquet blanc, va tenir un segon quart desafortunat amb el qual el Mataró va aconseguir fer un parcial de 0 a 3 i arribar al descans amb un 4 a 2 a favor.

A la segona part, l’equip es va centrar i, de mica en mica, va anar retallant distàncies en el marcador. Els gols de Mathieu Peisson i Niko Paul van acabar donant la victòria al Sant Andreu, que continua invicte a la Lliga Premaat.

Mathieu Peisson, l’artista

L’atacant ha estat el màxim golejador del partit amb tres dianes. Dos gols dels francès a l’últim tram del partit han estat clau perquè els andreuencs aconseguissin la victòria contra el Mataró. Fins i tot, el tècnic Dani Ballart s’ha desfet en elogis amb el jugador de 36 anys.

Els porters, espectaculars

El partit entre el Sant Andreu i el Mataró també ha destacat per la poca quantitat de gols que s’han marcat. Entre tots dos equips només n’han fet 11. Bona part de culpa l’han tinguda els porters de Sant Andreu, Joao Pedro Coimbra, i del Mataró, Mario Lloret. Tots dos han estat molt encertats i han tingut una actuació molt destacada.

La fitxa del partit

CN Sant Andreu: Joao Pedro Coimbra, Kjeld Veenhuis, Oscar Asensio (1), Vladislav Egorov, Bader Nasser, Mario Tenorio, Mathieu Peisson (3), Roger Echevarría, Erik Brugué, Ricardo Gracia, Niko Paul (2), Alex Mérida i Gabriel Carrasco. Entrenador: Dani Ballart

CN Mataró: Mario Lloret, Ramiro Andrés, Josep Puig, Marc Corbalán (2), Víctor Fernández (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daurà, Alex Codina (1), Pol Barbena, George Wallace, German Yañez i Francesc Casabella. Entrenador: Beto Fernández.