Inici triomfal del Club Natació Barcelona a la Divisió d’Honor de waterpolo. Els mariners sumen tres victòries en tres partits després de guanyar avui a Can Llong davant del Club Natació Sabadell.

Clar domini del Natació Barcelona

El Barcelona només ha deixat que l’equip de Chava Gómez es posés una vegada per davant en el marcador. Ha estat amb l’1 a 0 inicial. Un cop empatat, els de Toni Esteller han posat la directa cap a la victòria. El segon quart ha estat clau. Un parcial d’1 a 5 ha fet que els barcelonins marxessin al descans amb un clar 3 a 8, una diferència que han sabut gestionar fins al final del partit i que han permès als cenebistes marxar de Sabadell amb un 7 a 11 i tres punts més a la classificació.

Pol Gomà, jugador CN Barcelona

Després de les victòries davant el Navarra, el Real Canoe i el Natació Sabadell, l’equip de l’Escullera continua a la part alta de la classificació amb 9 punts i un bagatge de 37 gols a favor i només 16 en contra.

La fitxa del partit

CN Sabadell Astralpool: David Serrano, Sergi Cabanas (1), Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso, José Javier Bustos, Duncan James (1), Borja Fenoy (1), Harmen Muller (1), Gerard Reixach, Gonzalo López-Escribano (1), David Carrasco, Víctor Cabanas i Jordi Mardones. Entrenador: Chava Gómez.

CN Barcelona Vista: Edu Lorrio, Jeremy Davie (1), Aleix Aznar, Roc Ferrer, Víctor Flores (1), Fran Valera (1), Joel Esteller (2), Oscar Montes, Adrià Delgado (3), Pol Gomà (1), Eric Marsal (2), Guus Van Ijperen i Unai Aguirre. Entrenador: Toni Esteller.