Si hi ha un esport que destaca per la seva noblesa, aquest és el judo. Amb aquesta filosofia, els responsables de Judo Nou Barcelona i La Salle Horta han organitzat la Lliga Judoka, una activitat creada amb un entorn educatiu per transmetre valors i aprenentatges significatius.

 

Què és la Lliga Judoka?

Està formada per 150 nenes i nens de 10 escoles i entitats de Barcelona: Mare Nostrum, Pia Balmes, Reina Violant, Mar, Àngel Baixeres, Turó, La Salle Horta, Turó del cargol, Sant Ignasi, Lluïsos de Gràcia i Gimnàs Badrena. L’edat dels participants està compresa entre els 5 i els 12 anys. Però també hi prenen part les famílies i amics dels joves judokes. La lliga puntua no només els combats dels esportistes, sinó també la col·laboració, l’esperit esportiu i el treball en equip de judokes i familiars.

Lliga Judoka Eloi

El campionat consta de vuit grans activitats que es faran al llarg del curs escolar. En aquestes jornades es vol destacar la feina feta durant els entrenaments i les activitats extraescolars.

Lliga Judoka Eloi

Els espais de la Lliga Judoka

Aquesta lliga s’ha presentat a la Fundació Brafa, però fins al mes de juny tindrà diversos escenaris. Al desembre es farà al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron; al març de 2019, al pavelló de l’ONCE; i la gran final es disputarà al Pavelló dels Lluïsos de Gràcia.