El Barça Lassa ha guanyat en una de les pistes més difícils de la Lliga i, a més, ha trencat la imbatibilitat del Jaén. La victòria dels blaugrana ha estat contundent. S’ha imposat per un clar 1 a 7. Els dos primers gols en el tram final de la primera part. El primer, de Ferrao, i el segon, una meravella d’Esquerdinha. Toc d’excel·lent qualitat del brasiler del Barça. Un gol, que gairebé segur, estarà entre els més espectaculars de la temporada.

A la represa ha continuat la superioritat blaugrana. Aicardo, Esquerdinha i Sergio Lozano han fet pujar el 0 a 5 al marcador. El partit estava més que sentenciat. Els d’Andreu Plaza han recuperat davant el Jaén l’efectivitat de cara a porteria que els havia faltat els últims partits. Els andalusos han fet l’anomenat gol de l’honor gràcies a Míchel. En l’últim minut, han arribat els dos últims gols del Barça. Dídac i Adolfo s’han sumat al festival golejador blaugrana. Amb aquesta victòria els d’Andreu Plaza mantenen el lideratge a la Lliga.