Gerard Oliva
Foto: UE Sant Andreu

El Sant Andreu ha anunciat el primer fitxatge d’aquest mercat d’hivern. Es tracta del davanter Gerard Oliva, que arriba procedent del San Fernando, de la Primera Federació. El futbolista, de 33 anys, ha signat fins a final de temporada i una més d’opcional.

Gerard Oliva, un davanter amb experiència a Segona i Segona B

El jugador de Riudecanyes té previst arribar a Sant Andreu de Palomar en les pròximes hores i la intenció és que faci el primer entrenament a les ordres de Xavi Molist aquest mateix dissabte. Si el tècnic ho creu convenient podria entrar a la convocatòria i tenir uns minuts en el derbi de diumenge, que es podrà seguir en directe per betevé, al Narcís Sala contra l’Europa. Tot això depèn que la Federació validi tota la documentació i doni el vist-i-plau.

Oliva és un davanter alt, 1,90 m, i contundent a l’àrea. Ha arribat a jugar a Segona Divisió amb el Numància, però gairebé tota la seva carrera l’ha feta en equips de Segona Divisió B, com, per exemple, l’Atlètic de Madrid B, l’Osca, el Múrcia, l’Hospitalet, el Badalona i el Gimnàstic de Tarragona. Ara arriba procedent del San Fernando, de la Primera Federació.

Amb Gerard Oliva el Sant Andreu completa la plantilla amb les 22 fitxes possibles, després que a l’estiu se’n deixés una de lliure per situacions d’emergència, com ho ha estat la lesió de llarga durada d’Ernest Forgas.