Al Barça B li falla la rematada final

El Barça B ha tingut el domini i el control en els primers minuts de partit. El filial ha aconseguit la possessió de la pilota i ha arribat amb perill a l’àrea del Conquense, però a l’hora de la rematada final no ha estat gens encertat. Ballou ha disposat d’un parell d’ocasions boníssimes, però els seus xuts els ha rebutjat el porter Sergi Puig. En els últims minuts de la primera part el partit s’ha obert i els castellans han estat a punt de marcar, però Carevic ha evitat que el Conquense s’avancés en el marcador. S’ha arribat al descans amb empat a 0.

Efectivitat blaugrana

La segona meitat ha tingut un guió completament diferent. El Barça ha sortit disposat a endur-se la victòria i dos minuts després de la represa, Rafa Mujica ha obert la llauna amb una gran definició després d’una assistència de Cuenca. Cinc minuts més tard, el mateix Mujica ha estat l’encarregat d’empènyer una jugada enrevessada dins l’àrea petita per situar el 0 a 2. Amb el partit encarrilat, una bona jugada col·lectiva de Riqui Puig i Saverio, l’ha aprofitat un altre cop Mujica per signar el seu hat-trick i la sentència blaugrana.