El Barça ataca i l’Espanyol es defensa

El Barça ha dominat la primera part. Ha tingut diverses ocasions de gol, però no ha estat gens encertat de cara a porteria. La manca d’efectivitat de les blaugrana ha estat preocupant. L’ocasió més clara de les de Fran Sánchez l’ha tingut Toni Duggan, que ha rematat desviat. L’Espanyol s’ha defensat molt tancat a la seva àrea. La millor jugadora de les blanc-i-blaves en aquesta primera part ha estat la portera Mariajo, que ha estat inspirada en les seves accions.

L’efectivitat blaugrana millora a la segona part

A la segona part, el Barça ha estat més efectiu i s’ha emportat el derbi. Això sí, el primer gol de les blaugrana ha estat en una jugada afortunada. La sort li ha girat la cara a l’Espanyol i Inés en pròpia porta a la sortida d’un córner ha fet el 0 a 1. Les blanc-i-blaves han intentat reaccionar, però ha seguit sent el Barça qui ha portat el pes del partit. I en el tram final del matx han arribat els altres dos gols. El segon de les blaugrana l’ha fet Natasha Andonova i el tercer ha estat obra de Mariona Caldentey.