El Sant Andreu torna al camí de la victòria després de tres jornades sense sumar els tres punts. El Castelldefels ha plantat cara, però els de Xavi Molist han estat més efectius i s’han endut el partit.

Primera part d’efectivitat quadribarada

El Sant Andreu ha començat el partit amb dubtes en la sortida de pilota, provocant algunes pèrdues que han acabat amb ocasions del Castelldefels. No les han aprofitat, i els de Xavi Molist han reaccionat a temps. Al minut deu, ha arribat la primera ocasió: un xut llunyà d’Albertito que ha marxat a córner. A la sortida d’aquest, Méndez ha tingut el gol en una rematada de cap u contra u amb el porter.

Sense fer un futbol brillant, el Sant Andreu ha continuat fent perill, i al 25 ha arribat el primer, obra d’Albertito després d’un xut ras creuat, imparable per Antonell. Els quadribarrats no han tret el peu de l’accelerador i Arranz, al 36, ha fet el segon. Primera part plàcida, almenys, pel que fa al resultat.

Una segona part d’aguantar el resultat

El segon acte ha estat ben diferent del primer. El Castelldefels ho ha intentat i el Sant Andreu ha aguantat el resultat. Amb els del Baix Llobregat bolcats a l’atac, els locals han gaudit de contraatacs. Pau Morer ha desaprofitat un u contra u, enviant-la sobre el travesser. Vives, sol al segon pal en una centrada lateral, no ha aconseguit rematar bé. També Josu ha tingut opció de córrer i plantar-se sol, però Antonell l’ha enviat a córner. Pedrol ha vist la vermella i ha deixat el Castelldefels amb deu. Tot i això, haurien pogut retallar distàncies, però Ramos ha estat providencial. El Sant Andreu dorm en zona de play-off, amb 15 punts.

L’actualitat de la UE Sant Andreu
El resum dels partits dels quadribarrats