El Sant Andreu ha viscut una nit màgica al Narcís Sala

i s’ha quedat a les portes de posar-hi la cirereta. L’Atlètic de Madrid tornava al feu andreuenc per enfrontar els setzens de final de Copa. Un escenari dolç per executar la venjança de l’enfrontament de l’any 2013. Aquella temporada, Mikel Azparren era jugador i, tot i que no va jugar el partit d’anada per sanció, enguany volia que la història fos diferent.

El tècnic andreuenc volia deixar una bona imatge sobre la gespa i donar guerra a un equip de Lliga de Campions. Un objectiu complert pels andreuencs, que han plantat cara al conjunt matalasser i, fins i tot, l’han posat contra les cordes.

L’Atlètic de Madrid només ha pogut fer un gol al Sant Andreu. Una diana que no ha arribat fins al minut 34. Després de cinc intents visitants, Gelson ha trencat l’empat. El davanter ha guanyat l’esquena a la defensa quadribarrada i ha rebut una passada a l’espai per quedar-se sol davant de Segovia. Ha estat una oportunitat immillorable per no perdonar i fer el 0-1 amb un xut plàcid.

La diana no ha canviat res del que es veia sobre la gespa. Els andreuencs han seguit defensant amb ofici i esperant el seu moment per sorprendre en atac. Uns minuts que s’han fet esperar fins al tram final de partit. Després d’un segon temps més ensopit i sense grans ocasions de gol, els d’Azparren han estat a punt d’aconseguir-ho. El partit ha començat a canviar de cara amb l’entrada al camp de Josu i Elhadji. Els dos davanters han aportat potència als quadribarrats i també l’espurna que els faltava. Però no ha estat fins al minut 81 que l’Atlètic s’ha sentit realment contra les cordes.

Impuls final andreuenc

A manca de nou minuts per al final, Elhadji ha rebut una passada d’esquena a l’interior de l’àrea, ha fet mitja volta i ha xutat amb potència, però Adán ha desviat la pilota a córner. A la sortida d’aquest servei de cantonada, els quadribarrats han tingut la més clara. Noguera ha caçat la pilota amb el cap dins l’àrea però l’esfèrica s’ha estavellat al travesser. En el rebot de la mateixa acció, la pilota ha topat amb un defensa que ha desviat la seva trajectòria.

Tres minuts després ha estat Kuku qui l’ha tingut per posar l’1-1. Després d’un servei de banda d’Elhadji, Kuku ha rematat “in extremis”, però Adán ha tornat a salvar el seu equip posant-hi la mà. Sobre la botzina, Jaume Villar ha fet aixecar tot el Narcís Sala dels seus seients. El central ha rebut la pilota dins l’àrea a la sortida d’una falta i ha rematat amb tot a favor, però el xut ha marxat desviat.

Al final, derrota andreuenca amb regust de feina ben feta. Els de Mikel Azparren han acabat ovacionats pels seus seguidors i tornen cap a casa advertint que l’eliminatòria continua viva.

Si voleu veure el resum del partit, feu clic aquí.

Així hem seguit l’hora prèvia al partit als voltants del Narcís Sala

Minut a minut

23:27

El Narcís Sala agraeix l’esforç als seus jugadors i el Sant Andreu adverteix que “l’eliminatòria continua viva”

23:18

Final | 0-1 | Derrota andreuenca en el partit d’anada dels setzens de final de Copa del Rei. Els de Mikel Azparren han pogut empatar fins l’últim minut i han posat l’Atlètic contra les cordes en els últims 10 minuts.

23:17

Minut 91′ | 0-1 | Jaume Villar!!! Falta a la zona de tres quarts que posa el Sant Andreu dins l’àrea, la rep Jaume Villar que xuta amb tot a favor però envia la pilota massa desviada. Els andreuencs posant els matalassers contra les cordes!

23:17

Minut 90′ | 0-1 | Dos minuts d’afegit!

23:12

Minut 85′ | 0-1 | Kuku!!! Servei de banda d’Elhadji que acaba amb la pilota penjada dins l’àrea. Kuku ha rematat in extremis, però Adan ha tornat a salvar el seu equip.

23:09

Minut 82′ | 0-1 | Doble ocasió andreuenca! a punt de marcar el Sant Andreu! Noguera ha colpejat la pilota a l’interior de l’àrea a la sortida d’ún córner però ha estavellat l’esfèric al travesser. En el rebot de la mateixa jugada, Noguera ho ha tornat a provar, però la defensa matalassera ha evitat l’empat. Apreta el Sant Andreu!

23:07

Minut 81′ | 0-1 | Elhadji!!! El davanter ha rebut una passada d’esquena a l’interior de l’àrea i ha pogut fer mitja volta per xutar amb potència, però Adan ha desviat la pilota a córner

23:03

Minut 76′ | 0-1 | Ho prova el Sant Andreu! Centrada a l’interior de l’àrea molt tancada que ningú arriba a rematar. La pilota acaba a les mans del porter visitant.

22:53

Minut 66′ | 0-1 | Sonor aplaudiment del Narcís Sala quan Elhadji ha entrat al terreny de joc. El davanter torna d’una lesió.

22:36

Minut 49′ | 0-1 | L’ha tornat a tenir Gelson! Desmarcada del davanter a l’interior de l’àrea, que rep la pilota però xuta desviat.

22:35

Minut 48′ | 0-1 | Torna a avisar l’Atlètic! Jugada per banda dels matalassers que acaba amb l’esfèric passejant-se davant la porteria de Segovia sense trobar rematador. Domini visitant en l’inici del segon temps.

22:32

Comença la segona part! (0-1)

22:31

Segons les dades del club, 5.995 persones assisteixen al Sant Andreu-Atlètic de Madrid

22:15

Descans | 0-1 | Acaba la primera meitat al Narcís Sala. Els andreuencs han gaudit de poques ocasions a l’àrea rival, però han aguantat les ofensives matalasseres.

22:08

Minut 38′ | 0-1 | L’ha tornat a tenir l’Atlètic. Centrada de Rodrigo a l’interior de l’àrea que Savic colpeja amb el cap a plaer, però l’esfèric marxa desviat. Minuts de patiment per al Sant Andreu.

22:02

Minut 32′ | 0-1 | Gol de l’Atlètic de Madrid. Gelson ha guanyat l’esquena a la defensa quadribarrada i ha rebut una passada a l’espai per quedar-se sol davant de Segovia i fer el 0-1 amb un xut plàcid.

22:01

Minut 31′ | 0-0 | Arribades tímides de l’equip matalasser. Rodrigo ho ha provat des de la frontal, amb un xut que ha passat molt per sobre de la porteria de Segovia. Aguanta ferm al darrere el conjunt quadribarrat.

21:54

Minut 24′ | 0-0 | La primera del Sant Andreu! Ton Alcover ho ha provat a pilota aturada, però el llançament de la falta ha marxat per damunt de la porteria matalassera

21:45

Minut 14′ | 0-0 | No genera encara accions de gol el Sant Andreu, però tampoc pateix en excés el porter José Segovia. Fins ara, el matalasser Gelson ha estat l’home més actiu del matx.

21:43

L’alcaldessa, Ada Colau, i la regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, presents a la llotja del Narcís Sala

Ada Colau i Laia Ortiz, presents a la llotja del Narcís Sala

21:39

Minut 7′ | 0-0 | Primer avís del conjunt matalasser. Gelson rep una centrada a l’interior de l’àrea, però el seu xut marxa desviat, per poc.

21:35

Així llueix l’onze presentat per Mikel Azparren i aquest és l’aspecte del Narcís Sala ple

21:30

Són les 21:30, comença el partit al Narcís Sala!

21:14

A les afores del Narcís Sala, alguns aficionats han gravat el que podria ser una suposada baralla entre seguidors ultres al passeig de Fabra i Puig

20:59

Els jugadors de Simeone també s’exerciten sobre la gespa

20:58

Els jugadors del Sant Andreu ja s’escalfen sobre la gespa del Narcís Sala

20:49

A l’interior de l’estadi, la Jove de Barcelona amenitza l’espera amb una petita actuació sobre la gespa

20:31

L’Atlètic de Madrid saltarà a la gespa amb aquest onze

Adán, Arias, Thomas, Kalinic, Lemar, Rodrigo, Savic, Gelson, Juanfran, Vitolo i Montero

Banqueta: Filipe Luis, Correa, Borja, Tachi, Alex, Toni i Joaquín

20:26

Ja coneixem l’onze del Sant Andreu!

Segovia, Jaume, David López, Juanma, Noguera, Juanan, Felipe, Guerrero, Óscar Muñoz, Ton Alcover i Kuku

Banqueta: Iván, Elhadji, Carlos, Carroza, Josu, Wander i Guillem

20:07

L’autocar de l’Atlètic de Madrid ha arribat al Narcís Sala i la plantilla matalassera ja és a l’interior del feu quadribarrat

20:05

Els aficionats andreuencs confien, sobretot, en veure un bon partit al Narcís Sala i gaudir de l’experiència.

20:01

19:51

Ara sí, arriba l’autocar i els jugadors andreuencs

19:49

Ni Sant Andreu ni Atlètic de Madrid han arribat encara al Narcís Sala. Els aficionats però, gaudeixen el bon ambient.

19:38

Encara no ha arribat l’autocar del Sant Andreu. Els aficionats d’un i altre equip esperen al voltant del Narcís Sala.

18:13

A partir de les 20.15 h el nostres companys Roger Matamoros i Marc Collell connectaran en streaming amb els voltants de l’estadi per veure com es respira l’ambient amb els aficionats.

18:13

L’àrbitre del partit serà Jesús Gil Manzano.

17:54

La plantilla de l’Atlètic de Madrid ha arribat aquest matí a Barcelona, encara no hi ha hora oficial d’arribada a l’estadi andreuenc.

17:42

Aquesta és la previsió del temps per al partit d’avui que comença a les 21.30 h

17:35

La plantilla del Sant Andreu arribarà al Narcís Sala a les 19.30 h

12:50

Bona tarda, l’Atlètic de Madrid ja ha arribat a Barcelona. A partir de les 20.30 us informarem de tot allò relacionat amb el partit de la Copa del Rei.