Ha estat una festa, però no hi ha hagut sorpreses. L’Atlètic de Madrid ha sortit molt fort i s’ha avançat en el marcador al minut 12 amb un gol de Raúl García. Els andreuencs han lluitat de valent, però al minut 20 ha arribat el segon gol matalasser, obra d’Arda Turan. El jugador turc ha repetit a la segona part amb un gran gol després d’una bona jugada col·lectiva. Amb el 0 a 3 el Sant Andreu ha despertat i ha gaudit d’ocasions com un cop de cap de Carroza, que s’ha estavellat al pal. L’equip quadribarrat ha millorat tractant de tu a tu el seu rival, però no ha pogut evitar el 0 a 4, una jugada personal de David Villa que ha acabat dins la xarxa per segellar el partit al Narcís Sala.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Rubén, Melo, Carroza, Ibon, Quim Araujo (Ander, min 59), Mouriño, Francis Ferrón, Ivan Guzman (Ton Alcover, min 64) i Josu (Xavi Jiménez, min 46).

Club Atlético de Madrid: Aranzubia, Manquillo, Alder, Godín, Filipe; Tiago, Koke, Adrián, Raúl García (Diego Costa, min 70), Arda Turan (Guilavogui, min 78), Alderweireld, Óliver (Villa, min 63) i Manquillo.

Gols: 0-1, Raúl García (min 12); 0-2, Arda Turan (min 20); 0-3, Arda Turan (min 55); 0-4, Villa (min 83).