El boxejador de Nou Barris Sandor Martin continua preparant l’assalt al Campionat del Món. I ho ha fet amb una victòria per KO tècnic en el sisè assalt davant a Arblin Kaba. El proper combat del púgil barceloní serà per proclamar-se campió mundial.

Sandor guanya per la via ràpida

Sandor, que ha estat nomenat recentment aspirant oficial al títol mundial per superlleuger, ha guanyat per KO tècnic en el sisè assalt a l’albanès nacionalitzat italià Arblin Kaba. El combat s’ha disputat al Teatre II Maggiore, de Verbania, a Itàlia.

El primer assalt ha estat de tempteig. En el segon, el campió del CMB Mediterrani i excampió d’Itàlia, ha guanyat el títol quatre vegades, ha intentat sorprendre el boxejador del KO Verdun, però no ho ha pogut aconseguir. A partir del tercer, Sandor Martin ha posat una marxa més i el púgil italià no ha pogut seguir el ritme del boxejador barceloní, que a poc a poc ha anat marcant diferències. Ha estat en el sisè assalt, després d’una gran combinació de cops acabat amb un demolidor de dretes, que Kaba ha caigut a la lona i el seu entrenador ha tirat la tovallola.

Qui serà el seu proper rival?

Regis Prograis és l’actual campió del món de pes superlleuger i hauria de ser el rival del barceloní, però el gran problema és que el CMB, el Consell Mundial de Boxa, està obert que Prograis lluiti contra el campió indiscutible de pes lleuger, Devin Haney. Si finalment el nord-americà puja de categoria, que sembla que està disposat a fer-ho, aleshores Sandor hauria d’esperar el guanyador d’aquest combat, entre Prograis i Haney, per enfrontar-s’hi pel títol mundial de pes superlleuger.