Messi Inter Miami
Foto: @InterMiamiCF

Leo Messi ja vesteix la samarreta rosa de l’Inter de Miami. Aquesta matinada l’argentí serà presentat oficialment com a nou jugador del club nord-americà. Està previst que l’acte sigui tot un espectacle amb diverses actuacions musicals. Juntament amb Leo Messi, també es presentarà oficialment Sergio Busquets com a jugador de l’Inter de Miami.

Per anar escalfant motors de cara a la presentació, el club nord-americà ha penjat a les seves xarxes socials un vídeo en què es veu Leo Messi amb la samarreta del seu nou equip. El campió del món amb l’Argentina surt davant d’un grafiti amb el seu nom i vestit de rosa. A més a més, acaba amb una frase adreçada a l’afició del club de la Major League Soccer que diu “Sí, nois, ens veurem a Miami”.

L’horari de la presentació i l’espectacle

Entre les diverses actuacions musicals de la presentació, hi ha previst que hi actuï el colombià Camilo i el porto-riqueny Ozuna. A més, també hi participaran els artistes argentins Paulo Londra i Tiago PZK.

La presentació serà al DRV PNK Stadium. Les portes de l’estadi s’obriran les sis de la tarda, hora de Miami, les 12 de la mitjanit aquí, i l’espectacle començarà mitja hora més tard. Està previst que la presentació de Messi i Busquets comenci a les vuit del vespre, hora de Miami, que són les dues de la matinada, hora catalana. La posada de llarg es podrà seguir de manera gratuïta a la MLS Season Pass a Apple TV. Així mateix, una part de l’espectacle també es retransmetrà en directe i de franc als perfils de Twitter, YouTube i Twitch de l’Inter de Miami, a http://InterMiamiCF.comhttp://MLSsoccer.com, i al Facebook de la MLS.