Iris Tió
Foto: @nataciocat

La nedadora Iris Tió continua penjant-se medalles al Mundial de natació de Fukuoka. Aquest cop la barcelonina ha aconseguit un altre bronze en el duet tècnic al costat d’Alisa Ozhogina. Ha estat una medalla amb molt de mèrit, ja que s’ha assolit amb una gran remuntada.

Tió i Ozhogina remunten

Tió i Ozhogina havien quedat en la novena posició en les preliminars, per tant, necessitaven un exercici perfecte a la final per tenir opcions de pujar al podi. Doncs és el que han fet. La barcelonina i la sevillana han fet una coreografia molt bona, sense cap errada, i han acabat sumant 257,8368 punts. Una puntuació que, al final, els ha servit per aconseguir la medalla de bronze.

Al graó més alt del podi hi han pujat les japoneses Moe Higa i Mashiro Yasunaga amb 273,9500 punts, i la plata se l’han penjada les italianes Linda Cerrutti i Lucrezia Ruggiero amb una puntuació de 165,6334 punts.

Aquest bronze és el segon que obté la barcelonina i nedadora del Kallípolis Iris Tió. El primer va ser en la modalitat de solo tècnic.