Sabadell - Mediterrani

Sabadell i Mediterrani han jugat la segona semifinal de la Supercopa d’Espanya femenina. L’equip barceloní ha perdut per 13 a 10 davant els amfitrions. Aquesta derrota i la del Sant Andreu suposen que no hi haurà representació barcelonina a la final.

Una primera meitat molt disputada

El Mediterrani, qui duia el casquet blau, s’ha avançat al començament del partit. Ràpidament, el Sabadell ha igualat el marcador. Les barcelonines, però, han col·locat un avantatge de dos gols al marcador als darrers minuts del primer quart, que ha acabat 2 a 4. El segon període ha estat més disputat que el primer. Les sabadellenques han buscat avançar-se al marcador. Tot i que el Mediterrani ha anat per davant en tot el segon quart, el Sabadell s’ha posat per davant en els últims instants. La primera meitat ha acabat 6 a 5.

El Mediterrani no aconsegueix avançar-se al marcador

La segona part ha començat com la primera, amb un gol del Mediterrani que ha suposat el 6 a 6. El tercer quart no ha tingut un dominador clar. Cada cop que el Sabadell s’avançava al marcador, les barcelonines reaccionaven i posaven l’empat. Però, finalment, les sabadellenques han augmentat l’avantatge amb un 11 a 9 al marcador. En l’últim quart les amfitriones s’han mantingut per davant. Tot i intentar-ho, les barcelonines no han pogut remuntar el partit, que ha finalitzat 13 a 10.