El Mataró i el Sant Andreu han disputat la primera semifinal de la Supercopa d’Espanya femenina. La seu de la competició és la piscina del Club Natació Sabadell. Les andreuenques, amb casquet blau, han perdut contra les mataronines per 15 a 10 i, per tant, no jugaran la final de la Supercopa.

Un Sant Andreu de més a menys

L’enfrontament ha començat amb un 0-3 del Sant Andreu. Ràpidament, però, les nedadores de Mataró han col·locat l’empat a 3 en el final del primer període. El segon quart han estat les mataronines les que han sortit més endollades i s’han avançat en el marcador. Les andreuenques han buscat llançaments més interiors. En canvi, les maresmenques han augmentat l’avantatge a través de tirs llunyans. Finalment la primera meitat ha acabat amb un resultat favorable al Mataró de 7 a 5.

El Mataró sentencia la segona part

La segona part ha començat com ha acabat la primera, amb domini de les nedadores del Mataró, que han posat un 12-7 al marcador en el tercer quart. En l’últim període, els dos equips han afluixat el ritme. El partit es trobava ja gairebé sentenciat per les jugadores mataronines que s’han emportat l’enfrontament per 15 a 10. El Mataró, per tant, jugarà la final de la Supercopa.