El Barça s’ha classificat per la final de la Champions League després de vèncer el KPRF. L’encontre ha acabat amb empat a tres i s’ha hagut de decidir a la tanda de penals. Els homes d’Andreu Plaza s’enfrontaran a El Pozo Múrcia a la final el proper diumenge.

El Barça colpeja primer

El partit ha començat de la millor manera pels interessos del Barça. Als set minuts de partit, Esqueridnha ha recuperat una pilota a la vora de l’àrea russa i Lozano ha fet el primer gol del partit amb una fuetada. Tot seguit, Ferrao ha fet el segon gol del Barça amb un xut otent des de fora l’àrea tot i estar envoltat per tres jugadors rivals. Just quan sonava la botzina anunciant el descans, el KPRF ha retallat distàncies. El gol l’ha fet l’exblaugrana Romulo en un servei de banda que ha definit amb un xut llunyà. El partit ha arribat al descans amb el resultat de 2 a 1.

El KPRF força la pròrroga

Tots dos equips han arrencat la segona meitat amb la intenció de buscar la porteria rival. El nivell d’intensitat ha anat en augment i el joc s’ha endurit a mesura que passaven els minuts. Simi Saiotti ha estat a punt d’empatar als primers minuts de la segona part, però el seu xut s’ha estavellat al pal. El segon gol del KPRF ha arribat a l’equador del segon temps. Niiazov ha recuperat una pilota a terreny propi i li ha servit en safata el gol de l’empat a Asadov. Els blaugrana han protestat una falta sobre Aicardo a la jugada del gol. Als últims segons, Lozano ha provat de decantar el partit amb un xut potent des de fora l’àrea. Però, el porter rival ha impedit el gol i el partit ha marxat a la pròrroga.

Un gol per cadascú a la pròrroga

El Barça s’ha tornat a avançar al marcador al tercer minut de la pròrroga. Daniel ha realitzat una gran jugada individual i ha servit en safata el gol a Esquerdinha. El KPRF ha buscat a la desesperada el gol de l’empat durant els darrers minuts del partit. A falta de dotze segons, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del KRPF per unes mans dins l’àrea. Nando ha transformat la pena màxima i ha enviat el partit a la tanda de penals.

Els penals valen una final

Nando i Ferrao han transformat els dos primers penals de la tanda pels seus respectius equips. Tot seguit, l’exblaugrana Lin ha fallat la seva pena màxima i el Barça s’ha posat per davant gràcies al gol de Daniel. Saiotti i Esquerdinha han estat els tercers en xutar i tots dos han transformat el penal. El mateix han fet Romulo i Diego. Amb 4-4, Lozano ha estat l’encarregat de fer el penal definitiu i enviar el Barça a la final de la Champions.