Ruben Neves

Rúben Neves (Mozelos, Portugal, 25 anys) podria ser un dels reforços del FC Barcelona del pròxim mercat d’estiu. El migcampista portuguès està sent una de les grans revelacions a la Premier League, on és titular indiscutible amb el seu equip actual, el Wolverhampton. Rúben Neves ha marcat quatre gols i dues assistències en 30 partits, amb 2.511 minuts disputats des de l’inici de temporada. El seu gran avalador dins del Barça és el president Joan Laporta, qui defensa l’arribada del portuguès en el pròxim mercat d’estiu. El migcampista de 25 anys podria ser un gran substitut per a Sergio Busquets en la posició de migcampista, tenint en compte que el de Badia del Vallès farà 34 anys el pròxim mes de juny.

El Barça hauria de pagar traspàs per a Rúben Neves

El preu que el Barça hauria d’abonar per a Rúben Neves es troba per sobre els 50 milions d’euros. És aquí on apareixen divergències entre el desig de Joan Laporta i l’àrea esportiva del FC Barcelona. El traspàs elevat del jugador és el que genera més contradiccions dins del club, tenint en compte el moment econòmic delicat en el que es troba l’entitat. El representant de Rúben Neves és Jorge Mendes, figura clau en aquesta hipotètica operació. La bona relació del president Joan Laporta i Jorge Mendes podria ajudar a l’arribada de Neves, prenent en compte que Adama Traoré —representat també per Mendes— és propietat del Wolverhampton i està cedit al Barça, i Trincao —també de Jorge Mendes— juga als Wolves cedit pel Barça. Una operació a tres bandes amb un denominador comú: el Barça i Jorge Mendes.

Rúben Neves, el capità més jove a la història de la Champions

Rúben Neves té un rècord històric a la màxima competició europea de clubs, la Champions. Al 2015, defensant la samarreta del Porto, Rúben Neves es va convertir en el capità més jove de la història de la Lliga de Campions.