Tot i que encara no és matemàtic, l’Espanyol acaricia la permanència un cop allunyades ja les possibiltiats d’acabar la Lliga en zona europea. En terra de ningú, el conjunt de Quique Sánchez Flores afronta les darreres set jornades de campionat amb l’objectiu de trobar la regularitat que li ha mancat al llarg d’aquesta temporada. El partit d’aquest diumenge a Getafe (18.30 hores) ha de servir per donar continuïtat a la bona imatge oferta a València.

En la roda de premsa prèvia al duel al Coliseum, Sánchez Flores ha lamentat que el seu equip no hagi estat capaç de mantenir una dinàmica positiva al llarg del curs. “Necessitem trobar la sensació d’il·lusió que no hem tingut fins ara, aquella que es té després de guanyar dos partits consecutius”, ha comentat el tècnic.

Pel que fa a l’aspecte personal, el partit contra el Getafe serà especial per a Quique, que tornarà a casa seva. El 2004, el tècnic va iniciar la seva trajectòria a les banquetes fent-se càrrec del conjunt madrileny, al qual va dirigir durant una temporada. Més de 10 anys després, el gener del 2015, Sánchez Flores va viure una breu segona etapa al club que dirigeix en l’actualitat Pepe Bordalás.