Futbol 5 DonasportDissabte 14 d’abril

al matí al Centre Asturià de Barcelona (carrer del Naranjo de Bulnes, 1-7).65 €.

donasport panteres grogues

 

L’associació LGTBI Panteres Grogues organitza el Donasport 2018, la 9a edició de l’esdeveniment multiesportiu per a dones, amb activitats obertes a tothom.

Final Lliga Catalana d’Escacs

Dissabte 14 d’abril

a les 16.30 h a l‘Hotel SB Glow (carrer de Badajoz, 148-154).

ESCACS

 

La Lliga Catalana d’Escacs és el campionat de Catalunya per equips més important de la Federació, que mou setmanalment més de 4.000 jugadors, un dels campionats d’escacs més nombrós dels que es juguen a tot el món. 16 equips competeixen en dos grups, el grup A per determinar el campió de Catalunya de Divisió d’Honor (màxima categoria dels escacs catalans) i el grup B, per dilucidar quins equips baixen de categoria a Primera Divisió Catalana. En una sala annexa a la sala de joc, en directe, tindrà lloc el programa Xarxa de Mat. L’entrada a la sala principal, als comentaris en directe i a la sala d’anàlisi serà lliure i gratuït.

IX Cursa Atlètica Intercol·legial 2018

Dissabte 14 d’abril

a les 9 h al passeig Marítim del Port Olímpic de Barcelona. (10-12 € )

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial. A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

Hi haurà dues curses, una de 5 km per a la categoria Infantil (d’11 a 14 anys) i una de 10 km per a la resta. La sortida serà simultània per a totes les curses i categories. El dorsal, la samarreta corporativa i el xip es podran recollir abans de la cursa a la botiga Prorunners Barcelona (carrer de Ramon Turró, 303) durant el divendres 13 d’abril de 10 a 20 h.

XI Cros Escolar de Nou Barris

Diumenge 15 d’abril a les 10 h al Parc Central de Nou Barris.

 

La Challenge Cros Escolar que organitza el Consell torna a posar a prova l’estat de forma d’infants i joves al districte de Nou Barris. Serà al Parc Central, en l’11a edició d’aquesta prova a Nou Barris, la sisena de l’any escolar actual. Hi podran participar joves i infants nascuts entre l’any 2000 i el 2014, en un seguit de curses que van dels 2.300 metres els més grans (dues voltes al circuit) i de 400 metres (mitja volta) per als més petits, des de les 10 fins a les 13 h.

Caminada del Llobregat al Besòs

Diumenge 15 d’abril a les 8 h, Barnatresc organitza una caminada de tres recorreguts que unieix el Llobregat amb el Besòs. No hi ha inscripció prèvia i són gratuïtes. En el moment de la sortida es donarà la documentació necessària i adient per poder realitzar la caminada sense dificultats tècniques.

Bicicletada 2018

Diumenge 15 d’abril a les 9 h al carrer d‘Aragó amb Roger de Flor.

Es tracta d’una pedalada popular oberta a tota la ciutadania que dona inici a la Festa de la Bicicleta que se celebra el mateix dia al passeig de Lluís Companys.

El recorregut serà de 12 quilòmetres i transcorrerà pel carrer d’Aragó, la plaça d’Espanya, l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, la plaça de la Universitat, el carrer de Pelai, la plaça de Catalunya, el carrer de Fontanella, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Trafalgar, el passeig de Lluís Companys, el carrer del Comerç, els passejos de Picasso i de Pujades, els carrers de la Marina, de Pallars, de Badajoz, dels Almogàvers i de Roger de Flor, l’avinguda de Vilanova i els passejos de Sant Joan i de Lluís Companys, que serà la fi del recorregut.

Hi haurà un servei de bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.