La celebració del Granollers, i dels seus aficionats, estava justificada. Havia estat capaç de superar el Barça a la Lliga Asobal. Una fita que no havia aconseguit ningú en els últims 146 partits, des que ho va fer el Naturhause el 2013. En total, 4 anys, 10 mesos i 26 dies sense que els blaugrana coneguessin la derrota. El partit no va ser gens fàcil. El Granollers va ser millor a la primera meitat i va marxar al descans amb més 4. 13 a 17. Xavi Pascual va cridar a l’ordre els seus jugadors i aquests van reaccionar i van remuntar fins al 22 a 23. Però la igualtat va tornar a ser màxima fins al final. Valero Rivera, de penal, va empatar a 28 quan faltaven set segons. Antonio Rama, l’entrenador visitant, va demanar un temps mort per preparar l’atac i va sortir perfecte. Rolandas Bernatonis, amb un llançament de maluc va superar de Vargas i va desfermar l’alegria entre els vallesans, que van guanyar al Palau 25 anys després.