L’Espanyol B ha empatat a un gol contra el València Mestallano farà el play-off per pujar a Segona Divisió. Els homes de David Gallego han fet una temporada per emmarcar però s’han quedat sense el premi de disputar per quart cop a la seva història el play-off a Segona. L’empat dels pericos combinada amb la victòria del Cornellà fa que els segons quedin els quart classificats i disputin ells el play-off.

El juvenil, Nico Melamed, al minut 31 ha marcat el 0 a 1 gràcies a un gran xut creuat. Aquest mateix jugador ha estat a punt de fer el segon però la seva rematada surt fregant el pal. A la segona part, Max Marcet ha estat a punt de fer el segon amb una rematada de cap. DoncelVíctor Gómez han estavellat la pilota al pal. A falta de 10 minuts per al final galleda d’aigua freda. Sekou Gassama ha empatat el partit després d’un error d’Edu Frias. Amb aquest empat els valencians mantenen la categoria.